Serveer- en tapasplankjes uit Indonesië

Serveer- en tapasplankjes uit Indonesië

Als gepassioneerd reiziger en avonturier trok ik vorige zomer naar Bali. Een ideale bestemming om de traditionele keuken te ontdekken. Ook hier raakte ik geïnspireerd door de plaatselijke ambachten. “Tijdens mijn reis zag ik opnieuw zaken die mooi aansluiten bij het huidige assortiment van P’tit Pot. En aangezien ik de voorbije maanden steeds meer de vraag kreeg naar een ruimer productassortiment, is het fijn om de nieuwe plankjes nu ook te kunnen voorstellen.”

Alle plankjes van P’tit Pot zijn met de hand gemaakt uit kwalitatief teakhout, wat een erg duurzame materie is. Elk plankje is uniek dankzij de steeds wisselende nerven en tinten van het hout en is gemaakt uit één stuk hout. Er wordt gevarieerd met vormen en afwerking. Zo zijn er ronde en langwerpige plankjes, allemaal liggen ze prettig in de hand en zijn ze niet té zwaar. Met hun hedendaagse, warme look passen ze in elk interieur. De plankjes worden zowel apart verkocht als in set.

Sfeer en gezelligheid

Naast de kokospotjes uit Vietnam, brengen de handgemaakte serveer- en tapasplankjes uit Indonesië de wereldse schoonheid van Azië naar hier. P’tit Pot brengt mensen samen en gezelligheid in huis, zeker nu we met zijn allen meer in onze eigen bubbel voor sfeer moeten zorgen. De plankjes zijn geschikt als tapasplank en serveerplank voor ontbijt, koffie of kruiden. Bovendien zijn ze ook zeer decoratief in de keuken.

Gul zijn was nog nooit zo leuk

Met een bijzondere eindejaarperiode in aantocht, is een beetje warmte en gezelligheid meer dan welkom. Wij doneren voor elk product dat jij koopt, 10% van de opbrengsten aan drie Belgische kinderorganisaties: vzw Kinderkankerfonds, Make-A-Wish en Boven De Wolken. Want kinderen zijn onze toekomst en samen kunnen we het verschil maken!

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.